dissabte, 4 de juliol del 2015

ESCOLA D'ESTIU: Setmana 1

El dilluns vam rebre una altra carta del David on ens deia que volia explicar-nos una cosa, però que per aconseguir saber-ho hauríem de superar tot un seguit de proves... i quina sorpresa! El missatge ens deia que el dimarts ja tornava! Així que el dia següent vam dedicar tot el matí a preparar-li una festa sorpresa de benvinguda amb cartells, banderetes, gelats casolans... però la sorpresa ens la vam emportar nosaltres quan va aparèixer amb una caixa plena de mocadors que embolcallaven un ou gegant.



El dimecres estàvem ben intrigats per saber què en sortiria d'allà dins, i tots ho vam poder imaginar i dibuixar, però l'endemà ens vam trobar l'ou trencat amb un missatge que ens deia que el personatge que havia sortit d'aquell ou se n'havia anat cap a una festa Holi a Índia, així que vam agafar els nostres passaports i vam marxar de viatge. Després d'entregar-los a la policia quan traspassàvem la frontera, vam arribar al nostre destí i vam poder muntar un gran sarau de colors.



Al vespre, ens vam tornar a trobar a l'escola per poder gaudir d'una vesprada de jocs i dormida conjunta gràcies a aquest personatge que ens havia espiat al matí i que com que havia vist com ens arriben a agradar les festes, ens n'havia preparat una de grossa!




El divendres, quan ens vam llevar, vam esmorzar tots plegats al menjador de l'escola i vam jugar lliurement amb el material del gimnàs i, a més, vam poder gaudir d'una estona extra de piscina amb tast de gelats inclòs!  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada