divendres, 10 de juliol del 2015

ESCOLA D'ESTIU: Setmana 2

El dilluns vam encetar la setmana amb una tasca que teníem pendent: decidir el nom de cada classe de l'escola d'estiu! Després d'una llarga pluja d'idees i de votar-ho, els noms escollits van ser: «ELS VIATGERS DE LA XINA MANDARINA» i «ELS VIATGERS DELS POLS».


Tot seguit, vam rebre una carta del nostre personatge que ens informava que estiguéssim alerta, que a l'Índia ara és l'època del Monsó! Així que el dilluns i el dimarts vam tenir un extra d'aigua inesperat!


El dimecres vam trobar una altra carta seva on ens explicava que ja estava fart de tanta aigua i que havia marxat allà on de ben segur que no n'hi ha. De seguida vam suposar que devia estar al Sàhara i vam marxar ben ràpid cap allà, però tot i que vam trobar unes petjades d'ocell sospitoses, allà no hi era...


El dijous, ens va deixar una nota on ens informava que ens havíem equivocat de desert, que nosaltres havíem anat a un desert de sorra i ell estava a un desert de sal, i que ens en deixava de regal a l'escola perquè la pintéssim. I quina feinada pintar sal! Vam estar ben atrafegats fins divendres, però ja heu vist quina colla d'artistes que estem fets oi?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada