dissabte, 18 de juliol del 2015

ESCOLA D'ESTIU: Setmana 3




El dilluns vam començar la setmana sense cap pista del nostre personatge, així que vam aprofitar per fer jocs al pati. Tot i que molts nens i nenes que no van voler rendir-se van seguir buscant alguna carta...


El dimarts, per fi, vam rebre notícies seves: ens explicava que estava en un safari a la sabana africana, però que no havia trobat cap animal i estava ben sol. De seguida vam pensar que podríem disfressar-nos d'animals i anar-lo a veure... i dit i fet! Durant tot el matí vam estar confeccionant les nostres màscares d'animals salvatges pel dia següent.
El dimecres vam sortir de l'escola per viatjar a la sabana africana i, per poder entrar, vam haver d'entregar el nostre passaport al vigilant del safari. Estàvem molt contents per poder trobar-nos amb el nostre personatge, però es va amagar molt bé! No obstant això, vam trobar el terra de la sabana ben ple de plomes i alguna petjada d'ocell.


El dijous estàvem molt intrigats per veure quina excusa ens donava el misteriós personatge, però de seguida ho vam saber: es va espantar tant en veure tants nens i nenes fent l'animal que li van caure les plomes de cop! I com que ara ja no li servien, ens les regalava de record. D'aquesta manera vam decidir que les aprofitaríem per fer un record d'aquesta escola d'estiu!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada