dissabte, 25 de juliol del 2015

ESCOLA D'ESTIU: Setmana 4

El dilluns, el nostre personatge ens va explicar que estava al fons marí, que allà havia descobert com es divertien els peixos i ens convidava a provar-ho. D'aquesta manera, vam passar un matí ben entretingut aprenent a fer bombolles gegants, però de ben segur cap peix s'ho pot passar millor que nosaltres a l'aigua!



Els dos dies següents vam rebre una nota on ens explicava dues coses imprescindibles que necessitàvem per poder viatjar: estar molt ben alimentats i un bon barret per protegir-nos del Sol, així que el dimarts vam elaborar unes brotxetes de fruita ben bones i el dimecres i el dijous vam confeccionar unes gorres ben xules!



El dijous al vespre ens vam trobar tots a Gaià per tal de passar una bona vesprada i quedar-nos a dormir en tendes de campanya. Tot i que després dels jocs de nit, no hi havia massa voluntat de dormir i els infants van estar fent gresca dins les tendes fins ben entrada la matinada.

El divendres al matí vam caminar des d'on dormíem fins a Santa Àgata, ja que el nostre personatge ens va fer saber que si érem capaços d'arribar-hi, allà ens esperaria una bona sorpresa: meló, síndria i piruletes!  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada