dissabte, 27 de juny del 2015

ESCOLA D'ESTIU: Setmana 0

El passat dilluns, els/les monitors/es vam començar molt atrafegats l'escola d'estiu d'enguany perquè tot just acabàvem d'arribar de Bolívia i teníem tot de viatgers esperant-nos al Col·legi Sant Josep per començar una volta al món. Amb les presses, ens vam adonar que portàvem una guitarra sense el seu guitarrista i que ens havien caigut tots els passaports dels viatgers pels patis de l'escola. Així doncs, després d'esperar el David -el nostre guitarrista- i veure que no venia, vam començar a recuperar tots els nostres passaports.


L'endemà, ens vam començar a preocupar una mica ja que el David tampoc arribava, però de seguida ens va arribar una carta seva on ens explicava que no l'havien deixat marxar de Bolívia perquè toca massa bé la guitarra (allà els hi agrada molt la música) i que esperava que se'ns acudís una gran idea per treure'l del país.

I com que d’idees en vam tenir moltes, ens mereixíem una estona d’esbarjo.


El dijous, vam rebre una altra carta on ens explicava que ens va fer arribar un comunicador a l'escola perquè poguéssim parlar amb ell, però entre els petards i la tempesta de la revetlla de Sant Joan... ens el vam trobar desintegrat pel pati i reconstruir-lo va ser una gran feinada.


Quan el vam tenir enllestit, vam decidir que el faríem servir per enviar música a canvi del nostre músic! Així doncs, vam escollir una cançó per cantar-la tots junts i vam enviar el vídeo a través del nostre comunicador.
Esperem que funcioni i que deixin que el nostre guitarrista pugui tornar amb nosaltres.

I vosaltres, penseu que el David podrà tornar?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada