divendres, 7 de juliol del 2017

ESCOLA D'ESTIU 2017: Setmana 2

Només començar la setmana, el Sr. Xaloc ens va fer saber que ja sap que som bons observadors i que ens sabem orientar... però amb això no n'hi ha prou per ser un bon explorador: també s'ha d'estar en forma i ser valent!
Així doncs, vam decidir que per estar en forma faríem dues coses relacionades amb l'esport i menjar bé: un circuït d'obstacles al gimnàs (dissenyat pels nens i nenes més grans!) i gelats de fruita.


Però a mitja setmana tocava demostrar que som valents... I sabeu com ho hem fet? Aprenent moltes coses sobre els volcans i confeccionant-ne uns quants!


I per acabar-ho de demostrar del tot... el dijous a la nit ens vam quedar a dormir a l'escola. Vam arribar al vespre i, després de fer una bona acollida i preparar-ho tot, ens vam dividir en grups per poder realitzar tots els jocs de nit: un photocall bestial, endevinar animals amb l'oïda i trobar un missatge amagat a dins la Llar que ens explicava que a l'aula de 3er hi trobaríem alguna cosa... I sabeu què hi vam trobar? Vinagre i bicarbonat!

De seguida vam tenir molt clar què podíem fer amb això ;)

Al cap d'una estoneta... uns acords de guitarra ens feien saber què tocava ara:


🎶 "... Vine aquí
sé que estàs cansada, els ulls se't fan petits,
deixa'm abraçar-te,
tendrament i calla
que és molt tard i arriba l'hora de dormir..." 🎶

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada