divendres, 30 de juny del 2017

ESCOLA D'ESTIU 2017: Setmana 1

L'AVENTURA DE L'ESTIU JA HA COMENÇAT!

Enguany l'escola d'estiu va de la Selva i els monitors/es havíem preparat un munt d'activitats relacionades amb la temàtica, però el primer dia vam haver d'improvisar perquè vam rebre un correu electrònic molt estrany... Algú s'adreçava a nosaltres al crit de S.O.S. però no hi havia manera d'entendre què ens explicava a la carta!


Com que no ens en vam sortir (tot i tenir moltes hipòtesis!), l'endemà vam començar a parlar de la selva: què és, com és, a on n'hi ha, què hi ha... i vam dibuixar-la tal i com ens la imaginem.


La setmana següent vam aprofitar que el temps no ens acompanyava per allargar les arribades amb jocs, cançons i... cinema amb crispetes!


I per fi... el dimarts vam rebre ajuda per poder desxifrar la carta! Resulta que estava escrita amb un alfabet diferent al nostre, i mentre els nens i nenes grans descodificaven el missatge, els xics/ques vam provar d'escriure el nostre nom amb aquest codi. Va costar una mica però de seguida vam saber que el remitent del correu electrònic era el Sr. Xaloc, un explorador que necessita ajuda però que abans de dir-nos per què, necessita saber si som bons exploradors... I ho som?


Així doncs, els següents tres dies hem hagut de parlar sobre els exploradors, confeccionar una brúixola i uns binocles i demostrar-nos a partir de jocs (els/les petits/es a l'escola i els grans per Navàs!) que ens sabem orientar i que som grans observadors!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada