divendres, 28 de juliol del 2017

ESCOLA D'ESTIU 2017: Setmana 5!

Dilluns no teníem cap notícia del Sr. Xaloc, i vam aprofitar per fer una cosa que encara no havíem fet aquest any: taller de bombolles gegants al pati!


L'endemà i dimecres vam fer el record de l'escola d'estiu d'enguany, i vam poder veure les fotos dels millors moments de totes aquestes setmanes que hem conviscut junts. Va ser un fart de riure, tot i que ja ens ensumavem que el comiat s'acostava...


Dijous va ser un dia d'intrigues: per una banda, els nens i nenes més grans ens van voler preparar un túnel del terror... i per l'altra, mentre ells el muntaven, els més petits/es vam passar l'estona fent jocs tradicionals al pati i pensant per què podia ser que el Sr. Xaloc encara no ens hagués explicat res... però els dubtes no ens van impedir poder gaudir d'una bona guerra d'aigua!


I avui al matí... SORPRESA! el Sr. Xaloc ens informava que la tribu l'ha deixat marxar gràcies a la nostra ajuda, que encara tenia moltes coses per explorar per la Selva i que no podia venir, i que per agrair-nos tot l'esforç ens enviava un regal, però... l'ha enviat al poble del costat!
I com que ja va quedar clar que erem uns exploradors genials, hem anat fins a Balsareny a buscar aquest regal... i resulta que algú l'havia trobat i ens l'havia portat a l'escola! Així doncs, un cop esmorzats, hem tornat a l'escola per veure quina mena de regal podia estar al congelador... 


I menjant un gelat, hem acomiadat l'escola d'estiu 2017!
QUE TINGUEU UN GRAN ESTIU!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada