diumenge, 24 de juliol del 2016

ESCOLA D'ESTIU 2016: 4a. setmana!

Aquesta setmana ha estat moooolt intensa!

El dilluns ens vam trobar una carta d'en Quecu que ens deia dues coses molt importants: la primera, que el nas no era seu, i la segona... que havia estat tot el cap de setmana netejant tota la sorra que havia aparegut a casa seva i ens enviava una foto amb uns nombres que hi havia escrits a la sorra... Ell no els aconseguia desxifrar i nosaltres vam estar-hi donant voltes durant tot el dia: era un número de telèfon? la matrícula d'un avió?
Però mentre rumiàvem, vam tenir temps per votar els noms de les classes (ja era hora!) i decidir quina activitat faríem l'endemà. Ara som la classe dels Mags de gel, dels Pallassos riallers i dels Equilibristes increïbles!



El dimarts vam començar amb l'activitat escollida el dia anterior: fer gelats de fruita! I vam seguir rumiant amb els nombres misteriosos: 41.918888 / 1.919599 ...  



El dimecres vam confeccionar les camisetes de l'escola d'estiu d'enguany, i les vam acabar el dia següent amb sorpresa inclosa: els nombres misteriosos eren les coordenades d'un lloc i, després de buscar-lo pel Google Earth... aquest lloc era... el turó de Santa Àgata, a Gaià! Hi hauria el nas d'en Quecu allà dalt?


Així doncs, al vespre, ens vam trobar tots a Gaià! I després d'acomiadar-nos dels pares i mares i d'instal·lar-nos a les tendes on dormiríem a la nit... ens vam entrenar per fer de buscadors professionals el dia següent, buscant perruques amagades per tot Gaià. I ho vam fer tant bé i teníem tant poca son que vam tenir temps de realitzar algun altre joc de nit abans d'anar a dormir.


Quan ens vam llevar, vam esmorzar i ens vam preparar per anar a caminar fins a Sta. Àgata. El camí va ser molt entretingut perquè anàvem trobant perruques pel bosc i, després de fer una parada per menjar síndria i meló, vam arribar a dalt! I a dins de l'església hi havia... 

EL NAS D'EN QUECU!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada