diumenge, 3 de juliol del 2016

ESCOLA D'ESTIU 2016: 1a setmana!

Dilluns vam tornar a tenir notícies del Quecu, ens explicava que no tenia temps de contestar a totes les preguntes que li havíem fet perquè estava molt desesperat: necessitava ajuda per tornar a fer un espectacle ja! I, de seguida, els nens i nenes van decidir que nosaltres podíem fer un espectacle. Es van organitzar per grups i el dia següent, davant d'un jurat, van representar diferents actuacions d'acròbates, pallassos, equilibristes, malabaristes, mags, forçuts... va ser molt divertit!


Dimecres tots seríem una de les comparses del dia anterior, però per saber quina vam haver de trobar pistes per tot el pati i trobar l'autèntica: PALLASSOS. Ja sabíem què feien els pallassos però ens faltava caracteritzar-nos com a tals, així que durant el dia i part del següent vam confeccionar la nostra disfressa, ens vam maquillar i pintar el cabell. El resultat va ser genial, mireu!


I va arribar la nit més esperada, la nit de les pallassades! Vam arribar a l'escola ben nerviosos i, després de posar-nos el pijama i preparar el sac de dormir al gimnàs, vam distribuir-nos per grups per gaudir de tot allò que ens esperava a la nit: buscar perruques de pallasso per tota la llar a les fosques (sort de les llanternes!), seguir gomets pel passadís de l'escola per trobar la sorpresa que hi havia a dins d'una aula, disfressar-nos per poder fer la foto més divertida de la nit i... la gran ballada final!


El divendres, com que estàvem cansats, vam gaudir d'estones de relax al pati i de fruita fresca a mig matí, i ens vam refrescar d'allò més amb tot de jocs d'aigua!


Esperàvem alguna notícia més d'en Quecu, però tot i mirar moltes vegades a la bústia no vam rebre cap carta. A veure dilluns...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada