diumenge, 10 de juliol del 2016

ESCOLA D'ESTIU 2016: 2a setmana!

Però quina setmana!

Dilluns vam rebre les esperades notícies del Quecu: li agradava molt que intentéssim organitzar un espectacle de circ però... l'ajuda que necessitava de nosaltres era per trobar el seu nas! Així que la Maria va marxar a buscar el nas d'en Quecu i nosaltres ens vam quedar a l'escola per entrenar-nos i convertir-nos en uns grans buscadors de coses. El primer entrenament va consistir en buscar les sabates de tooots els nens i nenes de l'escola d'estiu i, el segon, en buscar globus d'aigua i gomets pel pati. Va ser molt entretingut però ho vam trobar tot!


A mitja setmana la Maria ens va fer saber que trobar el nas d'en Quecu seria tant difícil que pràcticament hauríem de fer màgia, i això ens va fer pensar que potser fer màgia no era una idea tant descabellada... i dit i fet, vam confeccionar unes varetes de mags súper boniques! Però tot i pintar-les amb els dits i fer la dansa màgica conjunta per activar-les... no vam aconseguir fer-les funcionar. 
Durant la nit de dijous a divendres, les vam col·locar al pati perquè agafessin l'energia de la lluna però... quan vam arribar al matí hi havia una pila de sorra pel terra i ni rastre de les varetes! Sort que de seguida algú va pensar que si aquí teníem la sorra, les varetes potser estarien allà on hi hauria d'haver sorra, i vam marxar cap al lloc on hi ha més sorra del poble: el camp de volei.
I efectivament... allà hi eren!


I després de jugar una bona estona amb la sorra... una bona remullada!


Durant aquest cap de setmana hem estat fent servir les varetes perquè la Maria pugui trobar el nas d'en Quecu i torni amb nosaltres... ens haurà funcionat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada